Let's meet!

Kom je op de koffie? Wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen?

Reserveer jouw plekje het liefst ruim vooraf zodat ik voldoende tijd voor jou kan uittrekken en jou de volledige Studio Octavie service kan garanderen. Twijfel niet langer en plan hieronder direct jouw plekje in mijn agenda.

Je krijgt de keuze uit een online meeting of een gesprek op kantoor in Sint-Gillis-Waas. Noteer je in het voorziene veldje ook even waarvoor je een afspraak maakt? Maakt het voor mij iets handiger me voor te bereiden op ons gesprek.

Heb je eerst nog een vraag? Vul dan hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ik heb een heleboel kaartjes, drukwerk, tal van voorbeelden liggen waar je perfect de drukkwaliteit, het papier en verschillende mogelijkheden kan ontdekken.

Ben je er al wat later bij? Geen nood, maar mag ik je vragen om even rechtstreeks contact met op te nemen via mail info@studiooctavie.be of op +32470/070.548 Dan bekijk ik graag wat ik voor jou kan betekenen.

 

Opgelet: Check zeker jouw SPAM box, aangezien mijn mailtjes regelmatig daartussen verzeild geraken. Emailadressen zoals hotmail.com of yahoo.com zijn hier erg gevoelig aan.

Reserveer direct jouw afspraak!

stel je vraag!