Doopsuikerconceptjes

Hey creatieve mama of denk je “Help, dit is niets voor mij”?

Een totaalconceptje uitwerken voor de geboorte van jullie kleine wondertje. I love it. Samen gaan we op zoek naar (betaalbare) leuke en originele geboortebedankjes, helemaal afgestemd op het kaartje en jullie persoonlijke voorkeur.

  • Creatieve mama

Heb jezelf al iets gezien op onze website of instagram pagina? Of ben je al helemaal los gegaan met het pinnen op pinterest? Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop of neem contact op met ons en we plannen een afspraak om alles te bespreken.

Standaard werkt Studio Octavie volgens het DIY (do-it-yourself) principe (zelfvullers ;)) Concreet wil dit zeggen dat wij ervoor zorgen dat je zowel de vulling, doosjes, personalisatie,… allemaal in 1 pakketje van ons toekrijgt en jij nadien vlijtig aan de slag kan gaan om alles voor jullie doopsuikerconceptje klaar te maken.

  • Please help?

Zie je dat helemaal niet zitten? Geen vaste hand? Of geen tijd of goesting?

Dan kan je het kleven, vouwen, vullen, personaliseren,… ook aan ons over laten. Klinkt dat als muziek in jouw oren?

Maak dan een afspraak zodat we alles ruim op tijd kunnen bespreken. We zorgen ervoor dat alles mooi en verpakt voor je klaarstaat minimum een maand voor jouw uitgerekende bevallingsdatum.

  • Enkel doopsuiker bestellen​

Wil je enkel de geboortebedankjes bestellen? Of graag advies krijgen om leuke geboortebedankjes samen te stellen?

Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop of maak via onderstaande knop een afspraak voor een gesprek op kantoor in Sint-Gillis-Waas.

Wat kost een doopsuikerconcept op maat?

Er is zoveel keuze aan materialen, vulling, presentatie, aantallen, personalisatie,.. dat het gewoonweg onmogelijk is hiervoor bepaalde prijs te hanteren.

Je kan al eens een kijkje nemen op onze webshop om een indicatie te krijgen van de prijzen per stuk. Lang niet alles wat we aanbieden voor geboorteconcept staat online, maar het kan je zeker al inspiratie geven.

Het meest efficiënte is dat je hiervoor langskomt bij ons op kantoor en dan pluizen we samen een leuk doopsuikerconceptje voor je uit. Indien je zelf al een bepaald thema voor ogen hebt en je hebt al wat Pinterest ideetjes verzameld bekijk ik dit ook graag samen met jou.

Wat is belangrijk?

Dat jullie de regie steeds zelf in handen hebben. Je kan zo duur of goedkoop gaan als je zelf wil. Ben je niet helemaal zeker of twijfel je tussen enkele opties? Geen nood, ik ben er om je bij te staan met raad en daad. Het hoeft echt niet peperduur te zijn om een mooi geboorteconceptje samen te stellen. Creatief omgaan met budget en met materialen maakt het nog eens zo leuk om er samen iets moois van te creëren.

Heb je nog vragen?

Neem zeker ook eens kijkje op onze FAQ-pagina. De vragen die ik vaak krijg heb ik gebundeld en kan je hier terugvinden. Staat jouw vraag hier niet tussen? Maak dan een afspraak of stel je vraag in ons contactformulier.

Een glimp van Mijn portfolio

Geboortebedankjes op maat

Wil jij ook een leuke geboorteconceptje voor jullie kleine wondertje? Zowel voor de “creatieve mama” of “mama’s die het graag uitbesteden” kunnen bij ons terecht. Aarzel niet langer en plan je afspraak hieronder.