Huwelijksbedankjes in stijl

Zowel voor de “creatieve bride to be” of de “bruid die het niet ziet zitten of in tijdsnood zit“.

Samen gaan we op zoek naar (betaalbare) leuke en originele bedankjes, helemaal afgestemd op het kaartje en jullie persoonlijke voorkeur.

  • De creatieve bruid?

Spreekt dit jou aan? Heb jezelf al tonnen inspiratie en iets gezien op onze website, instagram of ben je al helemaal los gegaan of Pinterest?  

Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop of neem contact op met ons en we plannen een afspraak om alles te bespreken.

Standaard werkt Studio Octavie volgens het DIY (do-it-yourself) principe (zelfvullers ;)) Concreet wil dit zeggen dat wij ervoor zorgen dat je zowel de vulling, doosjes, personalisatie,… allemaal in 1 pakketje van ons toekrijgt en jij nadien vlijtig aan de slag kan gaan om alles voor jullie bedankjes klaar te maken.

Helemaal op maat voor jullie mooiste dag!

  • Geen tijd? en/of “Ik ben helemaal niet creatief” – Please help?

Zie je dat helemaal niet zitten? Geen vaste hand? Of geen tijd of goesting?

Dan kan je het kleven, vouwen, vullen, personaliseren,… ook aan ons over laten. Klinkt dat als muziek in jouw oren?

Maak dan een afspraak zodat we alles ruim op tijd kunnen bespreken. We zorgen ervoor dat alles mooi en verpakt voor je klaarstaat zodat je enkel hoeft op te halen. Tijd genoeg om over de huwelijksmenu na te denken 😉

  • Enkel bedankjes bestellen​

Wil je enkel de bedankjes bestellen? 

Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop of maak via onderstaande knop een afspraak voor een gesprek op kantoor in Sint-Gillis-Waas.

Wat kost een huwelijksbedankje op maat?

Jullie hebben steeds zelf het budget in handen dat je voor ogen hebt. Sommige bedankjes zijn duurder dan sommige andere, hier kan ik je steeds advies geven of zoeken naar een alternatief bedankje dat prijselijker is.

Ben je niet helemaal zeker of twijfel je tussen enkele opties? Geen nood, ik ben er om je bij te staan met raad en daad.

Het kost allemaal al een flinke duit, dus het is vooral belangrijk creatief om te gaan met budget en met materialen. Op die manier is het nog eens zo leuk om er samen iets leuks en origineel van te maken.

Zit je nog met een vraag?

Neem zeker ook eens kijkje op onze FAQ-pagina. De vragen die ik vaak krijg heb ik gebundeld en kan je hier terugvinden. Staat jouw vraag hier niet tussen? Maak dan een afspraak of stel je vraag in ons contactformulier.

Mijn portfolio

Huwelijksbedankjes voor jullie speciale dag?

Wil jij ook een leuk huwelijksconceptje voor jullie magische dag? Zowel voor de creatieve bruiden als de bruiden die het liever uitbesteden kunnen bij Studio Octavie terecht. Aarzel niet langer en plan je afspraak hieronder.