Geboortekaartjes op maat

Hey mommy en daddy to be! Zijn jullie op zoek naar een eigentijds, speels en origineel geboortekaartje voor jullie kleine wondertje. Studio Octavie is helemaal mee met de laatste nieuwe trends en helpt je graag verder om tussen al die mogelijkheden een mooie keuze te maken.

Ontwerpen is een wisselwerking tussen de ontwerper (ik) en de klant (jij) en samen maken we er wat moois van. We gaan samen op zoek naar iets dat “bij jullie past” en dit zowel voor jullie geboortekaartjes maar ook voor alle andere gelegenheden die het leven biedt.

Willen jullie een geboortekaartje met (goud)folie, embossing of letterpress? Of liever helemaal geen fancy afwerkingstechniek? Of zijn jullie er helemaal nog niet uit? Geen zorgen, ik help jullie graag met de juiste keuze te maken. Voor ieders budget en stijl is er wat te vinden.

Timing?
Ik zie jullie graag verschijnen vanaf maand 4 van de zwangerschap. Zo hebben we voldoende tijd om alles rustig voor jullie te realiseren.

Het is altijd mogelijk om voor vrijblijvend gesprek even langs te komen op kantoor in Sint-Gillis-Waas. Dan kunnen we alle mogelijkheden bekijken en bespreken. Of heb je liever een digitale afspraak om reistijd te besparen? Ook dat kan perfect.

Plan van te voren even een afspraak in, dan maak ik alle tijd voor jullie! 

Wat kost een geboortekaartje op maat?

Het is erg moeilijk om hier een specifiek bedrag op te plaatsen, aangezien er zoveel mogelijkheden zijn aan druktechnieken, papiersoorten, diktes, aantallen, speciale afwerkingen zoals kleur op snee, een enkel kaartje, dubbel kaartje, een combinatie van technieken of… Noem maar op. Al deze opties bepalen ook de prijs van het totaalplaatje.

Sommige kaartjes vragen grafisch wat meer ontwerpwerk en daarom werk ik voor een definitieve prijs graag met een offerte op maat.

Ik werk met een all in pakketje. Hierin zit:

  • De door jou gekozen druktechniek + het drukwerk (geboortekaartjes) zelf;
  • Het ontwerpje op maat voor jouw kleine wondertje + bijhorende aanpassingen;
  • Standaard witte enveloppen.

Kies je liever voor een gekleurde enveloppe, dan kan hiervoor ook gekozen worden vermits een supplement te betalen.

Kaartjes met speciale druktechnieken

Letterpress, goudfolie, embossing, blinddruk – allemaal prachtige druktechnieken op ambachtelijke wijze gedrukt – zijn technieken die onder het “luxe” drukwerk vallen.

Deze kaartjes vallen in een hogere prijsklasse. Hiervoor kan je best rekenen met een budget gemiddeld tussen € 850 – € 1100 voor het totaalpakketje (afhankelijk van aantal stuks, grootte cliché, soort papier, grootte van de kaart, dikke kaartje,..)

Kaartjes quadri gedrukt (in de volksmond: digitaal drukwerk, dus géén goudfolie of andere speciale techniek). Deze kaartjes zitten gemiddeld tussen € 495 – € 695 (afhankelijk van aantal stuks, soort papier, formaat, dikte,..)

Heb je nog een vraag?

De vragen die ik vaak krijg heb ik gebundeld en kan je terugvinden op FAQ-pagina. Hier kan je oa informatie over de verschillende druktechnieken, het verloop van het proces, papiermaterialen en nog veel meer terugvinden! 

Mijn portfolio

Baby on the way?

Zijn jullie nog aan het twijfelen? Of denken jullie “We hebben nog voldoende tijd.”

Wacht niet te lang met jullie afspraak te reserveren. Wees er op tijd bij = minder stress zowel voor jullie als voor mij.